Βαμβακερές Κάλτσες Διαβαθμισμένης Συμπίεσης

Relaxsan Cotton Socks

"Κάλτσες Ταξιδίου"

Κάλτσες Ταξιδίου Βαμβακερές Διαβαθμισμένης Συμπίεσης Unisex, για την ανακούφιση και την ξεκούραση των ταλαιπωρημένων ποδιών. Η διαβαθμισμένη συμπίεση που ασκούν οι συγκεκριμένες κάλτσες, βελτιώνουν αποτελεσματικά την κυκλοφορία του αίματος του ατόμου κι έχουν κατασκευαστεί ειδικά μετά από μελέτες προκειμένου να αντιμετωπίζουν προβλήματα του κυκλοφορικού. Η αναφερόμενη συμπίεση αφορά τον αστράγαλο και μειώνεται σταδιακά προς τα πάνω και ειδικότερα ασκείται το 70% της συμπίεσης στην γάμπα και το 40% στον μηρό, εξασφαλίζοντας την σωστή και καλή κυκλοφορία του αίματος. Είναι κατάλληλες για άτομα που έχουν καθιστικές δραστηριότητες ή ταξιδεύουν συχνά. Κατασκευάζονται στην Ιταλία.

 

Διαθέσιμες σε 2 διαβαθμίσεις συμπίεσης:

  • 18-22mmHg - Σχεδιασμένες για άτομα με χρόνια ελαφριά προβλήματα κυκλοφορικού, με φλεβίτιδες, με πρήξιμο καθώς και για εγκύους. 

  • 23-32mmHg - Σχεδιασμένες για σοβαρά προβλήματα κυκλοφορικού, για φλεβίτιδες, μετεγχειρητικά, για οιδήματα αλλά και για την πρόληψη θρομβώσεων.

Art. 820-920

Κάλτσες Ταξιδίου

Κάλτσες Ταξιδίου Βαμβακερές Διαβαθμισμένης Συμπίεσης Unisex, για την ανακούφιση και την ξεκούραση των ταλαιπωρημένων ποδιών. Διαθέτουν ανατομική και ενισχυμένη φτέρνα και δάκτυλα, για μέγιστη άνεση, άψογη εφαρμογή και μακρά διάρκεια ζωής.

Συστάσεις: Συνιστάται να τις φοράτε το πρωί, πριν ακόμα σηκωθείτε από το κρεβάτι.

Χρώματα

Μαύρο 

Μπλέ

Γκρί

Μεγέθη

1XS, 2S, 3M, 4L, 5XL, 6XXL

Πίνακας Μεγεθών

Διαθέσιμες Συμπιέσεις - Σύνθεση

  • 18-22mmHg (Art.820) - 57% Cotton, 32% Nylon, 11% Elastane

  • 22-27mmHg (Art.920) - 53% Cotton, 31% Nylon,16% Elastane

Οδηγίες Φροντίδας

Relaxsan Οδηγίες Φροντίδας
3D-cotton-socks-cotton-calzino-lungo_820

ΒΑΜΒΑΚΕΡΕΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΣΕ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

RELAXSAN FANCY SOCKS

Με την σειρά Relaxsan Fancy Socks μπορείτε να φροντίσετε τα πόδια σας και να τα διατηρήσετε υγιή και ξεκούραστα ενώ παραμένετε στην μόδα!