Εσώρουχα Εγκυμοσύνης & Λοχείας χωρίς Ραφές Relaxmaternity

Ολοκληρωμένη σειρά εσωρούχων εγκυμοσύνης και θηλασμού αφιερωμένη σε όλες τις έγκυες και νέες μανούλες, οι οποίες επιθυμούν εσώρουχα υψηλής ποιότητας και άνεσης που να καλύπτουν παράλληλα τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Τα προϊόντα RelaxMaternity είναι ειδικά σχεδιασμένα να βοηθάνε τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν τις μεταβολές στο σώμα τους κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά την γέννα. Πιο συγκεκριμένα:

  1. Βοηθούν στην υποστήριξη του αυξανόμενου βάρους  των σημείων του σώματος που υπόκεινται σε αυξανόμενες μεταβολές.

  2. Βοηθούν στον περιορισμό της επιμήκυνσης των μυϊκών ινών, έτσι ώστε να μην χαθεί η φυσική ελαστικότητα του δέρματος.

  3. Αποτρέπουν την χαλάρωση του δέρματος και των μυϊκών ιστών.

  4. Κατανέμουν κατάλληλα το βάρος του σώματος, μειώνοντας την κούραση και βοηθώντας στην διατήρηση κατάλληλης στάσης.

  5. Επαναφέρουν τον μυϊκό τόνο μετά τον τοκετό.

  6. Προστατεύουν το δέρμα από το να γίνει ευαίσθητο και εύθραυστο, από την τριβή και από βακτηριακές μολύνσεις.

Σειρά Premaman

Εσώρουχα για την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Αυτή η καινοτόμα σειρά εσωρούχων εγκυμοσύνης έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υποστήριξη στις γυναίκες σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης τους και έχει σκοπό να παρέχει άνεση, υποστήριξη και ευεξία. 

Η σειρά Premaman της Relaxmaternity αποτελείται απο σλιπ, ζώνες και σουτιέν, τα οποία κατασκευάζονται με φυσικές ίνες παρέχοντας υποστήριξη και αντιβακτηριακή δράση. 

Κάθε προϊόν εγκυμοσύνης Relaxmaternity διαθέτει ελαστικούς ιμάντες για στήριξη της μέσης και της πλάτης, και έχει την δυνατότητα να διαμορφώνεται προοδευτικά στο μεταβαλλόμενο σώμα της εγκύου.

Σειρά Post Partum

Εσώρουχα για την περίοδο μετά τη γέννα και τον θηλασμό.

Η σειρά Post Partum της RelaxMaternity αποτελείται από εσώρουχα που παρέχουν υποστήριξη και ευεξία μετά τη γέννα. Όλα τα εσώρουχα RelaxMaternity για μετά τη γέννα κατασκευάζονται χωρίς ραφές αποτρέποντας κάθε πιθανότητα δερματικού εξανθήματος ή ερεθισμού.

Αυτή η σειρά έχει σκοπό να βοηθήσει την νέα μανούλα να ανακτήσει τον μυϊκό τόνο μετά τον τοκετό και να της παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη και άνεση κατά τον θηλασμό.