Μονοκαλσόν Διαβαθμισμένης Συμπίεσης

Ιατρική Σειρά - Relaxsan Medicale

Θεραπευτικό μονοκαλσόν διαβαθμισμένης συμπίεσης Relaxsan Medicale, με ενίσχυση στη φτέρνα και τα δάκτυλα. Ελαστικό, απαλό και άνετο. Υψηλής ποιότητας κατασκευή και τελειώματα για μέγιστη άνεση. Η αναφερόμενη συμπίεση αφορά τον αστράγαλο και μειώνεται σταδιακά προς τα πάνω και ειδικότερα ασκείται το 70% της συμπίεσης στην γάμπα και το 40% στον μηρό, εξασφαλίζοντας την σωστή και καλή κυκλοφορία του αίματος. Κατασκευάζονται στην Ιταλία. Οι θεραπευτικές κάλτσες, συνήθως συνταγογραφούνται απο ειδικούς γιατρούς οι οποίοι, σύμφωνα με τα ποικίλα νοσήματα που χρήζουν αντιμετώπισης, συστήνουν το κατάλληλο προϊόν και το σωστό βαθμό συμπίεσης. 

 

Διαθέσιμα με Ανοιχτά ή Κλειστά δάκτυλα.

Συστάσεις: Συνιστάται να τις φοράτε το πρωί, πριν ακόμα σηκωθείτε από το κρεβάτι, όταν τα πόδια σας είναι χαλαρά και ξεκούραστα.

Αντενδείξεις: 

  • Δε συνιστάται η χρήση τους κατά την διάρκεια της νύχτας, από τη στιγμή που η κυκλοφορία του αίματος ήδη διευκολύνεται από την οριζόντια θέση του σώματος.

  • Δε συνιστάται για ασθενείς οι οποίοι πάσχουν από δερματοπάθειες που έχουν εκκρίσεις.

  • Δε συνιστάται σε άτομα αλλεργικά στα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των καλτσών.

Διαθέσιμα Χρώματα: 

  • Μπεζ

Διαθέσιμες Συμπιέσεις:

  • Κλάση 1 (15-21mmHg) - Σχεδιασμένες για την προφύλαξη φλεβικών ασθενειών σε ασθενείς υψηλού κινδύνου, για πόδια με αίσθημα κούρασης και βάρους, για την εμφάνιση κιρσών κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης ή θρομβώσεων.

Πίνακας Μεγεθών

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα προκειμένου να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος.

Οδηγίες μέτρησης:

Μετρήστε την περιφέρεια του αστραγάλου (στο σημείο cB του παρακάτω σχήματος), την περιφέρεια της γάμπας και του γόνατος (στα σημεία cC και cD του παρακάτω σχήματος) και την περιφέρεια των μηρών και των γοφών (στα σημεία cF και cG του παρακάτω σχήματος).

Σημείωση: 

Αν κάποιες μετρήσεις υποδεικνύουν διαφορετικό μέγεθος απο άλλες, δίνουμε προτεραιότητα στην μέτρηση του αστραγάλου, κατόπιν στις μετρήσεις της γάμπας και τέλος στου μηρού.