Αντιθρομβωτικές Κάλτσες Ριζομηρίου Premium

Αντιθρομβωτική Σειρά - Relaxsan Antiembolism Premium

Αντιθρομβωτικές Κάλτσες
Αντιθρομβωτικές Κάλτσες
Αντιθρομβωτικές Κάλτσες

Premium αντιθρομβωτικές κάλτσες ριζομηρίου διαβαθμισμένης συμπίεσης Relaxsan Medicale Antiembolism, από μέτριου πάχους νήμα με κανονική φτέρνα για άψογη εφαρμογή. Είναι κατασκευασμένες με διπλή ελαστική ίνα και χωρίς την χρήση Latex. Η αναφερόμενη συμπίεση αφορά τον αστράγαλο και μειώνεται σταδιακά προς τα πάνω εξασφαλίζοντας την σωστή και καλή κυκλοφορία του αίματος. Κατασκευάζονται στην Ιταλία. Οι αντιθρομβωτικές κάλτσες, συνήθως συνταγογραφούνται απο ειδικούς γιατρούς οι οποίοι, σύμφωνα με τα ποικίλα νοσήματα που χρήζουν αντιμετώπισης, συστήνουν το κατάλληλο προϊόν και το σωστό βαθμό συμπίεσης.

Διαθέσιμες με Ανοιχτό Πέλμα (καλύπτονται τα δάκτυλα) για να εξασφαλίζεται η επιθεώρηση του ποδιού από τον γιατρό.

 

Διαθέσιμα χρώματα:

  • Λευκό

 

Συστάσεις: Είναι πολύ σημαντικό να φοράτε το σωστό μέγεθος για αποφευχθεί οποιαδήποτε πληγή στα πόδια.

 

Αντενδείξεις: 

  • Δε συνιστάται για ασθενείς οι οποίοι πάσχουν απο ανοιχτά έλκη, δερματοπάθειες που έχουν εκκρίσεις, δερματίτιδες, ερυθήματα και για όλες τις περιπτώσεις που δεν το συστήνει γιατρός.

  • Δε συνιστάται σε άτομα αλλεργικά στα υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των καλτσών.

Διαθέσιμες Συμπιέσεις:

  • Κλάση 1 (18-23mmHg) - Για την προφύλαξη και αποφυγή ελαφριών θρομβοεμβολικών διαταραχών σχετιζόμενες με χειρουργικές επεμβάσεις, σε κλινική ή νοσοκομειακή χρήση, σαν βοήθημα μετα-τραυματικών θεραπειών και για την περίθαλψη οιδημάτων, θλάσεων και διαστρεμμάτων. 

Πίνακας Μεγεθών

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω πίνακα προκειμένου να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος.

Οδηγίες μέτρησης:

Μετρήστε την περιφέρεια του αστραγάλου (στο σημείο cB του παρακάτω σχήματος), την περιφέρεια της γάμπας (στο σημείο cC του παρακάτω σχήματος) και την περιφέρεια του μηρού (στο σημείο cF του παρακάτω σχήματος).

Σημείωσεις: 

- Αν κάποιες μετρήσεις υποδεικνύουν διαφορετικό μέγεθος απο άλλες, δίνουμε προτεραιότητα στην μέτρηση του αστραγάλου, κατόπιν στις μετρήσεις της γάμπας και τέλος στου μηρού.

- Προς το παρόν είναι διαθέσιμες μόνο οι αντιθρομβωτικές κάλτσες Regular στις οποίες οι κάτω γόνατος έχουν ύψος 41-46cm και οι ριζομηρίου έχουν ύψος 74-84cm.